José Groenendijk

Ik ben José Groenendijk, geboren in 1963. Vanaf mijn 17e jaar ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige in het algemeen ziekenhuis en na het behalen van het diploma HBO-Verpleegkunde in diverse instellingen en afdelingen binnen de GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Momenteel ben ik als groepstherapeut nog twee dagen per week werkzaam bij GGZ-Delfland op de Deeltijdbehandeling, waar mensen met psychiatrische klachten behandeling volgen.

In 2008 ben ik gestart met de opleiding Wellness Coaching in Amersfoort. Met name de massages boeiden mij enorm. Tijdens de opleiding heb ik mijn eigen praktijk opgezet, waarin ik nu zo’n twee jaar werkzaam ben. Ik vind het een mooie combinatie naast mijn werk bij GGZ-Delfland. De massages vormen de hoofdmoot van de behandelingen die ik geef. Ik heb ondertussen diverse andere cursussen op massagegebied gevolgd, o.a Deep Tissue Massage en Warmwaterkussenmassage en hoop en geloof dat ik mezelf steeds verder kan blijven ontwikkelen op dit gebied. Behalve behandelingen in de praktijk verzorg ik (bedrijfs)stoelmassages en maak ik regelmatig deel uit van een team dat Body&Mind-dagen organiseert, geweldig leuk!

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!