De Academie gaat verhuizen!

De Academie gaat verhuizen!

Het is zover! Het besluit is genomen, de contracten zijn ondertekend: de Academie voor Holistisch Coachen gaat verhuizen!

Per 1 september openen wij onze nieuwe vestiging in Bilthoven. Het adres is Professor Bronkhorstlaan 10-86 en de eerste foto’s zie je in dit bericht.

Hoe is het allemaal zo gelopen?

Sinds 1 ½ jaar zijn Marieke en ik ons aan het oriënteren op andere huisvesting. Niet dat we ontevreden zijn over onze huidige plek, integendeel. Het zal nog tijd en aandacht vergen om na 6 jaar afscheid te nemen van het pand aan de Utrechtseweg, van de mooie tuin en het bos aan de overkant van de weg.

Toch gaan we dat doen, omdat wij heel sterk voelden dat wij aan de grenzen van onze groei waren aanbeland aan de Utrechtseweg. En dat de energie van de medegebruikers niet meer goed aansloot bij die van onze Academie.

Toen we eenmaal om ons heen aan het kijken waren, bleek dat er niet veel gelijkwaardige (kantoor)ruimte beschikbaar was in Amersfoort. Na een paar weinig succesvolle maanden ‘op huizenjacht’ gingen we langzamerhand verder kijken buiten de stadsgrenzen van Amersfoort. Wetende dat 85% van onze deelnemers met de auto naar de Academie komt, durfden wij de stap ‘naar buiten’ te nemen. En na lang speuren kwamen we terecht in Bilthoven op een oud sanatoriumterrein net iets ten noorden van Bilthoven. Het terrein is jaren geleden omgebouwd tot een bedrijvenpark met de naam Berg & Bosch: middenin de bossen, met grasvelden rondom en met een heel ruimtelijke opzet. Als je er overheen loopt of rijdt kom je een ziekenhuis tegen, wetenschappelijke onderzoekscentra, een kinderdagverblijf, Bergman Clinics en tientallen kleine bedrijven die daar zijn gehuisvest. Wel allemaal passend binnen de bestemming van het park: gezondheidszorg, maatschappelijke doeleinden of educatieve doeleinden. Je begrijpt, wij voelden ons er gelijk thuis.

En nu, 5 maanden later is het huurcontract dan eindelijk getekend!

Super spannend allemaal en wij zijn er van overtuigd dat wij er met elkaar een mooie Academie-locatie van gaan maken. Wij huren de benedenverdieping, dus alles fijn op de begane grond. 2 leslokalen en daarnaast diverse kleinere ruimtes die we kunnen gebruiken voor het oefenen tijdens onze opleidingen. Inclusief een grote ruimte waar we grotere groepen mensen kunnen ontvangen voor lezingen of andersoortige activiteiten. Met een eigen keuken, 3 toiletten en een zonnige tuin. En dat alles in/om een gebouw met veel daglicht, dat is opgetrokken uit voornamelijk glas en hout en is gesitueerd in een heel rustige omgeving.
Wij voelden ons er direct thuis en zagen de mogelijkheden voor het verzorgen van onze lessen en zoveel meer activiteiten onder de vlag van de Academie.

Niet onbelangrijk: gratis parkeren op 30 meter van ons gebouw en voor de OV-reizigers gaat er een bus vanaf NS-station Bilthoven naar Berg & Bosch die je in 10 minuten op je bestemming brengt.

Nieuwsgierig geworden? Wij hopen het van harte en we kunnen niet wachten om onze nieuwe plek aan je te laten zien. Eerst tijdens de zomervakantie nog even een paar aanpassingen in het gebouw doen en dan is het zover: de eerste les is al op zondag 2 september!

Alle lessen van groep 62 en verder vinden vanaf 1 september in Bilthoven plaats.

Deelnemers aan de groepen 60 en 61 krijgen nog apart bericht van ons omdat zij hun opleiding geheel of voor het overgrote deel op de zolder van de Utrechtseweg in Amersfoort kunnen afronden.

We hebben de laatste tijd veel vragen gekregen over de stand van zaken rondom de huisvesting en we zijn dan ook blij dat we dit nieuws nu eindelijk met je kunnen delen.
En zien er naar uit om het pand met elkaar in gebruik te gaan nemen in september!

Liefs,

Marieke en Mark 

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!