Crisleen Ferreira

Mijn naam is Crisleen Ferreira en ik ben 37 jaar en moeder van een prachtige dochter van 11 jaar. Ik heb de Wellness Coaching opleiding gedaan van 2007-2009. Van beroep ben ik nu Wellness Coach.

Na afronding van de opleiding heb ik anderhalf jaar een project mogen begeleiden voor een welzijnsorganisatie. De kennis welke ik heb opgedaan tijdens de opleiding heb ik goed kunnen gebruiken bij het coachen van de vrijwilligers en het vormgeven van het project. Aansluitend op de Wellness opleiding ben ik ook les gaan geven bij diverse Sportscholen en inmiddels geef ik ook les aan kinderen. Dit was een van mijn lang gekoesterde dromen die ik mede door mijn persoonlijke ontwikkeling heb kunnen realiseren. Vanaf 1 april werk ik als ZZP’er in Heerhugowaard en omgeving en ben ik Wellness Coach op het gebied van Sport & Coaching voor kinderen en volwassenen.

De opleiding heeft mij veel praktische kennis en persoonlijke ontwikkeling gebracht waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben. Regelmatig schieten mij uitspraken te binnen van de docenten van de Academie, waar ik met veel plezier aan terug denk.

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!