Marianne Grooten

Hallo,

Ik ben Marianne Grooten. Woonachtig in Limburg te Valkenburg. In 2009 heb ik het diploma aan de Academie voor Wellness Coaching behaald.

De opleiding tot Wellnesscoach voelde voor mij als ‘thuiskomen’. De missende puzzelstukjes vielen tijdens de studieperiode op hun plek. D.m.v deze opleiding heb ik ‘opnieuw’ leren voelen, blokkades mogen opruimen, mogen ervaren wat onvoorwaardelijke liefde is, en mogen ontdekken wie ik vanuit mijn ‘ware kern’ ben.

De stap die daarop volgde, was het durven te leven vanuit die kern. Alles opnieuw in de weegschaal gooien en durven loslaten. Dat zorgde voor verandering op vele gebieden. Uiteindelijk resulteerde dit ook in een prachtige praktijk ‘Bodhi’. Tegenwoordig werk ik nog twee dagen als docent in het voorgezet onderwijs en daarnaast werk ik coachend en therapeutisch, vol van passie en overgave in mijn eigen praktijk. Heerlijk!

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!