Silvia Oostra

Het was een fantastische periode, tijdens deze opleiding tot Wellnesscoach. Geweldige ervaring om deel uit te maken van een hechte groep. Binnen een veilige omgeving te werken aan jezelf. Tijdens de opleiding heb ik gewerkt aan mijn innerlijk welzijn, samen met mijn docenten en mijn groepsmaatjes. Klaargestoomd om zelf coach te zijn. Wellness Coaching is als een steen die je in het water gooit, de rimpeling werkt langdurig door.

Ik leer mezelf kennen. Ik leer mijn eigen kracht te voelen. Ik leer te voelen. Ook na de opleiding gaat mijn bewustzijnsproces verder. Leer steeds naar mijn gevoel te luisteren.

Wellness Coaching wil ik graag doorgeven aan iedereen. Het is een weldaad voor mijn innerlijk en fysiek welzijn, maar ook heeft het zijn uitwerking op mijn omgeving.

Nu ben ik wellnesscoach. Hoe bereik ik de ander, blijft een aandachtspunt. Contacten leggen, uitproberen, ondervinden. Ik geef met regelmaat stoelmassages bij bedrijven. De mensen zijn blij met deze vorm van aandacht. Het motiveert enorm om hieraan coaching te verbinden.

Unieke STAP-Garantie

Als je je inschrijft voor onze opleiding Holistische LeefstijlCoaching, Energetisch & Intuïtief Coachen, LeefstijlCoach, Holistisch Coachen of Holistische NLP Practitioner krijg je gegarandeerd 1.000,- korting op de studiekosten!