Gwendolyn Visser-de Jong

Mijn naam is Gwendolyn Visser-de Jong. Ik ben 47 jaar, woon in Den Haag met mijn man Eric en ik ben liefmoeder van Paris (23 jaar).

Januari 2017 begon mijn ontdekkingsreis met de opleiding Holistische LeefstijlCoaching. Tijdens deze 2 jaar heb ik veel over mijzelf geleerd. Eind januari 2019 heb ik de opleiding Holistische LeefstijlCoaching afgerond.

Na 16,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Openbaar Ministerie, heb ik in februari 2019 afscheid genomen van de ambtenarij. Sinds 1 maart jl. ben ik werkzaam als medewerkster administratie opleidingen bij de Academie voor Holistisch Coachen voor 28 uur in de week. Daarnaast ben ik mijn eigen praktijk ‘Vitalaxed’ aan het opstarten. Erg spannend allemaal!

Na 4 maanden ben ik aardig ingewerkt door Marieke. Ik verzorg de inschrijvingen voor de opleidingen, de facturen, de administratie rondom de opleidingen en ik beantwoord jullie vragen in de mailbox. Daarnaast ben ik vanaf nu jullie aanspreekpunt in het digitale leersysteem e-FLOW. Dus mochten jullie vragen hebben over e-FLOW, stel ze gerust! Je kunt mij vinden onder de rol van studiebegeleider in het systeem.